In the end.

hejhej, idag så har de varit prao med Fanny ^^ Shandra var där och tog hade om oss idag.. hon är värkligen BRA! hon säger värkligen till vad vi ska gör och de gillar vi!! ;) och vi fick prova på typ allt idag och de va så jävla kul!! fast när man stog i kassan fattade man typ ingenting av va man skulle göra.. de vart bara stressigt och inte alls kul! :( bara jobbigt ;p
Imorron blir de iaf RIKTIG sov morgon. vi börjar inte förssen 2 ^^ hehe (busigt) och sedan slutar vi 20.00 haha.
kommer kanske för bli på skolan ^^ bara ja få vara me på nåra lektioner? ;p (hopppas!)
aa, så de kommer att bli RUULIGT :) ikv blir de väl bara att typ titta på tv, sitta vid datorn och plugga :( kanske nån är social på sms också? skulle vara kul :p men aja nu ska man väl titta på lite bloggar och lyssna på musik så byebye!<3<3<3

kolla in alexsandra's blogg: http://vadfanskajagheta.se
hon är grym, har massa tävlingar och just nu är de en tävling om att vinna en one pice! :d
såg också att hon hade skrivit 2 kommentarer till mig, är såå himmla glad ^^


Keep bleeding love..

hejhej, nu har ju prao veckan börjat ^^ och jag är på Kajsas med BÄSTA FANNY!! :D<333 (kom dit och ät!! eller typ bara för att säga hej iaf.. ;))
ihelgen så va de ju hullsta, och så klart var de BÄST!! ;D hade rosa linser! ;) fast eftersom att de va UV ljus så vart dom orange! xD fiiiiint?! sedan har de väl inte hänt så mke mer.. kommer få vara utan alla fiina boys i 1 och enhalv vecka D: saknar er killar!!<333
men hej då nu ska ja fortsätta prata med ante så hej då<33

good bye my lover, good bye my friend.<3

hejhej, känner mig rätt hängig och ibland, känns de som om allt rasar..
idag så har de väl typ inte hänte nått, efter skolan så kom Linda!!<33 haft de myycket myysigt! ;) ... men när man inte är med nån så finns de ju INGE att göra.. de är så himmla tråkigt..
nu ska man väl lyssna lite på musik och mysa.. så hej då<333

vet inte vad som ät rätt och fel, om de är sanning eller lögn, om ja ska fortsätta tro??
va tycker du? för du är den ända som har svaret.<3
similar to you, think and wonder ...? is this the way I want it?

Jennifer!<3

hejhej bloggen, nu va de ett tag sedan ja skev, och nu måste ja börja bli mer aktiv!!
idag så va vi lediga från skolan eftersom att lärarna skulle städa skolan (xD) såå himmla skönt! (a) idag så har ja varit med jennifer(L) mysigtmysigt, förutom att therese va med och störde hela tiden.. -.-' känns osm att hon är med på allt jag gör! men de har varit jätte kul, vi har pratat och tittat på en film, som va grymt bra.!
igår så va ja på bio med jónte, julia och tobias! jätte mysigt, vi va ensamma så killarna typ hoppa runt på stolarna och häll på ;) men de va jätte kul och jätte mysigt, måste göras om<33
tack för en toppen dag min älskade jennifer!<333'

stockholm!

hejhej, nu lyssnar man på lite musik medans man packar för att först åka till s-vall, sedan fortsätta med tåget ner till stockholm! ;) så nu kommer jag att vara borta tills på onsdag..
BYEBYE SOLLE, HEJHEJ STOCKHOLMO<333

städa??

hejhej, nu har man percis kommit hem från Jeffe, efter att ha sovit där ;D har varit jätte kul och mysigt, tack gumman ^^<333 men hela natten har ja haft slämm hosta.. eller faktiskt ha ja haft de ända sedan i trosdag, känns inte kul, och hälst inte nu när man ska till stockholm imorron :D kommer att bli kul!!

men nu är små kusinerna här och dom är så sweet! som vanligt ;) love you!
när man kommer in till mitt rumm och tittar sig om kring så känner man bara "MÅSTE STÄDA" :s mitt rum ser för jävligt ut, så idag så tänker ja värkligen STÄDA och resa ut allt ja inte behöver och som ja inte häller på med.
hej då :)<333

snart skola.

hejhej, sitter och lyssna på mys musik ^^ men borde typ gå till skolan nu snart.. :s
men de som ja igentligen ville säga de va att; LYSSNAR PÅ I SWEAR med ALL-4-ONE OCH PÅ DE VACKRASE JAG VET..! dom är så underbara och fina så de är inte sannt.. fast kanske inte konstigt att ja fasnat litelitelitelitelite för sån musik eftersom att ja är uppvuxxen till sån musik. ;)

RSS 2.0